Taxi vanaf Parijs Charles de Gaulle Airport // prijzen en reistijd

De trein vanaf Parijs Charles de Gaulle Airport of de Roissybus hebben allebei nadelen. De ene is relatief duur, de ander doet er relatief lang over. Allemaal hebben ze het grootste nadeel dat de ticketprijzen per persoon zijn. De trein met zijn vieren kost ongeveer 50 euro. Dan kun je bijna net zo goed een taxi nemen. De taxi rijdt direct naar jouw adres toe en bespaart tijd. Een ritje met de taxi vanaf Parijs Airport naar het centrum van Parijs zal ongeveer 40 tot 60 minuten zijn, afhankelijk van het verkeer.

Taxi vanaf Parijs Charles de Gaulle Airport

Waar neem je deze taxi? Ze staan meestal opgelijnd voor de terminal. Dat neemt niet weg dat ze af en toe nog wel eens omrijden om zo meer geld te verdienen. Bovendien is de gangbare prijs voor een taxi vanaf het vliegveld naar het centrum van Parijs zo’n 80 euro. Dat is natuurlijk erg duur. Goedkoper is om een taxi van tevoren te prebooken. Dit kan bijvoorbeeld met het Taxi2Airport, een merk van het Nederlandse Transferz.

Prebook jouw taxi met Taxi2Airport

Behalve dat je geld bespaart, levert het je ook winst op bij de betaling. De taxichauffeur is namelijk al betaald en weet direct waar je naartoe wilt; het enige dat niet inclusief is is eventueel een fooi. Verder zal de taxi met jouw vluchtgegevens op jou staan te wachten. Hij zal er dus voor je zijn, in plaats van dat de taxi’s bij de terminal in drukke tijden allemaal weg kunnen zijn.

Bekijk wat het kost en prebook jouw taxi met Taxi2Airport hier.